Iz rada KUD-a ITAS-PRVOMAJSKA IVANEC

Još sedamdesetih godina prošlog stoljeća u Itas-u je osnovan tamburaški orkestar koji je sa svojim solistima dosegao vrlo visoku kvalitetu pa je i snimao nosače zvuka. Nažalost, tranzicija je i to pomela, ali je na inicijativu novog stečajnog upravitelja orkestar oživljen i danas ima 22 člana. Pod novom dirigentskom palicom djeluje već treću godinu. Njeguje svu vrstu muzike kojom u skladu sa svojim mogućnostima može prenijeti poruke. Jedan od naših hitova je Zelena livada na čijoj bi nam izvedbi pozavidjeli mnogi profesionalci.

Društvo organizira godišnje koncerte za svoje radnike i za sve žitelje našeg kraja koji su željni  dobre glazbe i popjevke.


Ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat 24.4.2019. je posjetio ITAS Prvomajsku d.d. u Ivancu, gdje je održao radni sastanak s vodstvom tvrtke. Uz predsjednika Upravnog odbora Branimira Vlaju, potpredsjednika Vladimira Kurečića, glavnog izvršnog direktora Krešimira Trstenjaka, izvršnog direktora Dragutina Varge te suradnike, na sastanku je bio i saborski zastupnik Anđelko Stričak. 

Ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat
Obilazak pogona sa ministrom i upravnim odborom

Ivanečki ITAS Prvomajska d.d. partner je u projektu izrade punionica za električna vozila, a prva punionica proizvedena u Hrvatskoj u srijedu, 19. lipnja. u rad je puštena u Ogulinu.
ITAS-PRVOMAJSKA d.d. team i gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović.